keskiviikko 9. heinäkuuta 2008

Vakuutuksista

Tänään kävellessäni lounaalta takaisin työpaikalle poikkesin matkan varrella olevassa Tapiolan konttorissa selvittelemässä vakuutuksiani.

Ensinnäkin irtisanoin kotivakuutukseni, joka koski vanhaa Hervannan-kämppääni (josta siis olin jo toukokuun puolessa välissä muuttanut pois). Ei ollut aiemmin tullut mieleen sitäkään purkaa. Toisekseen hommasin itselleni matkavakuutuksen Korean vaihtoa varten.

Eikä sekään mitään ilmaista lystiä ole.

Vakuutustäti kertoi että edullisinta on ottaa ensin kolmen kuukauden jatkuva matkavakuutus, jonka jälkeen voimaan tulee kertaluontoinen matkavakuutus 62 vuorokauden ajaksi. Edellämainitusta kolmen kuukauden setistä tulee lasku erikseen ja 62 vuorokauden vakuutuksesta veloitettiin siltä istumalta 88 euroa.
Sentään vähän yli kuukauden turhana olleesta kotivakuutuksesta saa vähän palautusta. Jossain vaiheessa.

Kiinnostavaa on lukea vakuutusesitteestä mitä vakuutus ei muun muassa koske: Valtameren ylittämistä veneellä, tutkimusretkeilyä, vaellusta erämaahan tai viidakkoon jne. Jos muuten loukkaa itsensä Taekwondossa, niin sitäkään ei vakuutus korvaa, jos nyt sitä erehtyisi paikan päällä kokeilemaan kun Ajou Universityn kurssilistaltakin se löytyy.

1 kommentti:

  1. Gouda Travel Insurancella olis ollu just ton kaiken kattavia vakuutuksia.
    Tai no hyvä näin jälkeenpäin sitä on sanoa :D tuli vaan mieleen..

    VastaaPoista