tiistai 2. joulukuuta 2008

Uutisia rajalta ja radioaalloilta

YLE uutisoi: "Pohjois-Korea kiukuttelee Etelä-Korealle". Ennen tänne tuloa Koreoiden väliset asiat eivät juurikaan pistäneet silmään uutisotsikoissa, mutta kun täällä paikan päällä itse on, niin silmä erottaa näitä uutisia paremmin. Joka tapauksessa on itselle näiden uutisten jälkeen tullut sellainen olo että suhteet ovat todellakin viilentyneet, vaikka aiempaa vertauspohjaa ei juuri olekaan.

Vaikka en niin paljon korealaisten kanssa ole tekemisissä kuin voisin olla, en kuitenkaan ole vielä kertaakaan kuullut mitään puhetta koreoiden välisistä kiistoista korealaisilta itseltään.

Tässä blogissa ei taida olla yhtään kunnon mainintaa paikallisesta nykymusiikista. Kuitattakoon tämä seuraavalla YouTube-pätkällä:



Joitain videolla kuultavista renkutuksista kuulee todella usein ravintoloissa, melkein ärsytykseen asti. Numerot 21, 14, 12, 7, 3, 2 voin vannoa kuulleeni aiemminkin ja todella monta kertaa. Omasta mielestäni renkutukset eivät juurikaan eroa länsimaalaisista vastaavista, saati sitten toisistaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti