tiistai 9. joulukuuta 2008

Vaatteita, elektroniikkaa ja kebabia

Lauantaina 6.12 emme suinkaan juhlineet Suomen itsenäisyyspäivää, sillä lähetystö järjesti itsenäisyyspäivän vastaanoton vasta maanantaina, 8.12. Lauantai kului mukavasti sen sijaan Yongsanilla ja Myeong-dongilla.
Kävin ostamassa Yongsanilta uuden ulkoisen USB-kovalevyn koska vanha levyni ei hirveästi arvostanut sitä että onnistuin vahingossa pudottamaan sen pöydältä lattialle. Suurimman osan levyllä olleista tiedostoista olen kyllä saanut onneksi talteen. Yongsanilta mukaan tarttui Seagaten 320 gigatavun FreeAgent 132 000 wonilla - mikäli en täysin väärin muista. Nykyisellä kurssilla hinta on vähän päälle 70 euroa. Vertailun vuoksi mainittakoon, että saman tuotteen saa tällä hetkellä verkkokaupasta noin 95 eurolla.
Myeong-dongilta kävimme ostamassa uudet farkut Uniqlo-liikkeestä (kuva oikealla), joka tarjoaa todella hyvän valikoiman farkkuja ja laadukkaita perusvaatteita kohtalaisen hyvään hintaan. Jos en aivan väärin muista, niin farkut vaihtoivat omistajaa 49 000 wonilla, eli noin 27 eurolla.
Myeong-dongin asemalta poistuttaessa ei voi olla huomaamatta Migliorea, joka on täynnä looseja, joissa myydään vaatteita. Miglioresta mukaan tarttui valkoinen peruskauluspaita 20 000 wonilla eli vajaalla 11 eurolla.

Kun rahaa oli jo saatu tarpeeksi palamaan, poikkesimme syömään. Aika lähellä Uniqloa oli Turkkilainen ravintola, jossa sai ihan kunnollista kebabia. Ei mitään vetistä mättöä kuten yleensä suomessa saa, vaan ihan huolella tehtyä, todella hyvää kebabia. Ravintola oli siisti ja palvelua voisi kuvailla innokkaaksi. Tarjoilija oli luultavasti ihan Turkista kotoisin ja puhui hyvää englantia. Kuvassa vasemmalla on ravintolan sisäänkäynti ja alla ravintolan tulkinta Iskender kebabista. Kastike oli lievästi tulista, mutta hyvää joka tapauksessa.


Iskenderin hinta oli suolaiset 17 000 wonia (9,20 euroa), mutta Lauran syömä Döner-annos oli viikonlopputarjouksena 9 000 wonia (4,80 euroa). Hintaan sisältyi kylmän sään takia lisäksi kahvi tai tee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti