maanantai 5. tammikuuta 2009

Holiday In

Tulimme takaisin Koreaan 3. paiva Busanin kautta kuten oli suunniteltu. Neljas paiva kului sujuvasti kun Laura pakkasi omat tavaransa matkalaukkuun ja pesi vaatteita kampuksella silla valin kun mina kavin lapi melkein kaikki budget-tason hostellit jotka oli Korean Lonely Planetiin listattu. Lopulta vajaasta kymmenesta kandidaatista valitsimme Holiday In -nimisen hostellin.
Privaattihuoneen hinta on paivalta 40 000 wonia, mutta koska tarkoituksenamme on olla taalla 13. paivaa, saimme neuvoteltua hinnan tasan 500 000 woniin koko ajalta. Huoneen hinnaksi paivalta tuli siis vahan vaille 38 500 wonia.
Huone, jonka saimme on kohtalaisen iso ja suhteellisen siisti. Huoneessa on lattialammitys, mika on aika tavallista Koreassa. Sanky on iso, mutta petivaatteet eivat ole kovin kummoiset. Huoneen varustukseen kuuluu telkkari ja minijaakaappi. Ilmastointilaitetta ei ole, joten en tieda millainen tama paikka on kesaisin kun lampoa on ulkona enemman kuin tarpeeksi. Majoitus sisaltaa aamiaisen, joka muodostuu paahtoleivista, keitetyista munista, voista, hillosta ja kahvista - tai niin ainakin mainostetaan. En viela ehtinyt tarkistaa aamiaista omin silmin. Hotelli on noin viiden minuutin kavelymatkan paassa Jongno 3-ga -asemalta.
Tama nyt on ihan kohtalainen paikka kohtalaiseen hintaan, joten kai taalla nyt vajaat pari viikkoa asuu.

Lisaksi onnistuin Japanista hankkimaan jonkin asteen nuhan. Tuntuu tavallista arhakammalta tama flunssa, tai ainakin tanaan aamulla oli jokseenkin hirvea herata. Hetken mielijohteesta tietenkin laitoin suomalaiset flunssalaakkeet menemaan pari viikkoa sitten takaisin Suomeen muiden tavaroiden kanssa, joita kuvittelin olevani tarvitsematta nyt.

Laitan kuvia Japanista ja muualtakin myohemmin kunhan jaksan kaivaa oman lapparini esille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti