perjantai 16. tammikuuta 2009

Viimeinen postaus Koreasta

Aluksi satunnainen poiminta internetin uutisvirrasta: Miehelle ensi kertaa tuomio vaimon raiskaamisesta Etelä-Koreassa.

Lentomme lähtee huomenna lauantaina kello 13:55. Nyt on meneillään viimeinen ilta Koreassa. Tänään kävimme syömässä korealaisessa ravintolassa porsaanleikkeleen kimchin kera. Lisäksi kävimme Cheonggyecheonin varrelta lähellä Dongdaemunia sijaitsevista pienistä alan liikkeistä hakemassa vielä Lauralle korean lippua esittävän haalarimerkin.
Tänään kirjoitin myös esseen Ajoun yliopistolle, jolla saa lunastettua kurssisuoritustiedot itselleen. Kyseisen esseen piti olla vähintään viisi sivua pitkä, sisältäen vähintään viisi valokuvaa. Periaatteessa tämä essee oikeutti ilmaiseen asumiseen Ajoun asuntolassa.
Outo oli tämä päivä myös sinällään, että yön aikana oli satanut lunta ihan kunnolla, vaikka puolen päivän aikaan siitä ei ollutkaan enää paljon mitään jäljellä. Alla oleva kuva on Cheonggyecheonin varrelta itään päin.
Lisäksi eilen torstaina kävimme Dapsimnin aseman lähellä eräässä antiikkiliikekeskuksessa ostamassa eräät vanhat korealaiset nahkaiset talvikengät muistoksi koreasta. Antiikkiliikkeissä oli kaikkea enemmän tai vähemmän hyvin säilyneitä laatikostoja, sermejä, maalauksia ja suurempia ja pienempiä koriste-esineitä. Liikekeskuksen ulkopuolelta olisi saanut mukaansa noin neljämetrisen kivisen buddha-patsaan jos olisi tarvetta kyseiselle veistokselle ollut. Oikealla olevassa kuvassa on liikekeskukseen ohjaava kyltti ja alhaalla on kuva käytävältä, joka on melkein kattoa myöten pinottu vanhaa tavaraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti