perjantai 16. tammikuuta 2009

Melkeen viimeinen postaus

Toi laskenta edellyttää, ettei Tuomas osta kenkiä ja laukkua. Laukkuja ei, mut oon nähnyt, et joskus niitten vanhojen tilalle tulee uudet, joten sä kulutat enemmän rahaa. Hehe :)

Käytiin Hoegilla viimeisen kerran. Kävin viemässä vaihtokordinaattoreille Finland kirjat ja käytiin postittamassa lisää tavaraa Suomeen. Sitten käytiin viimeisen kerran rakkaassa Dunkin Donutsissa. Skinny guy oli odotetusti myyjänä taas. Vähän tulee ikävä paikkaa, siellä kuitenkin melkeen joka päivä kävin iltapäivä teellä ja ilta donitsilla.

Olin vähän haikeaa lähteä Hoegilta, mut jotenkin tuntui, ettei se ollut enää sama kun oppilaita ei enää kuhissut kampus alueella ja kaikki kaveritkin olivat jo lentäneet pois Seoulista. Kuulostaa kliseisältä, mutta totta se oli. Haikein mielin lähdimme shoppaamaan antiikkikenkiä.

Dapsimnin aseman antiikkikortteli on ihan näkemisen arvoinen. Kävimme siellä porukoiden kanssa jo ennen, kun he olivat käymässä täällä. Exit 2 ja takavasemmalta parkkipaikan yli. Liikkeet ovat pieniä, mutta mielenkiintoisia. Huonekaluja ja pottia löytyy paljon, mutta joukosta saattaa löytyä tuhat vuotta vanha keramiikka hevonen, vanhoja puisia kenkiä ym..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti