torstai 22. tammikuuta 2009

Takaisin Suomessa

Vaikka Etelä-Koreassa oli kivaa, oli silti hienoa palata takaisin Suomeen. Kaupasta saa edelleen irtokarkkia ja energiajuomaa sekä ruisleipää. Melkein jo viikko on kulunut sopeutuessa takaisin tähän yllättävän pimeään maahan. Nyt kyllä ymmärtää puheet tästä pimeydestä, sillä Koreassa jo kahdeksan aikaan aamulla aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta useimpina päivinä. Suomen säätila kyllä tiedetään. Aikaeroväsymys vaivasi kyllä muutaman päivän ajan, mutta siitäkin olen jo yli päässyt.
Selvää lievää masennusta olen myös itsessäni huomannut näin pitkän ulkomailla olon jälkeen. Ei oikein mikään jaksa innostaa ja toisaalta ei ole juuri mitään tekemistäkään, sillä koulu alkaa vasta helmikuussa. Sen lisäksi asuntotilanne on vielä hieman epäselvä, mutta luultavasti asunto kyllä tarjoutuu TOAS:in kautta seuraavan viikon aikana - toivottavasti.

Luultavasti vielä muutaman postauksen teen liittyen siitä, miten saan Koreassa kerätyt kurssit omaan tutkintooni, mutta muuten luvassa ei ole juuri enää postauksia.

Jos on jotain kysymyksiä liittyen asioihin, jotka on esitetty tässä blogissa, tai jotka liittyvät vaihto-opiskeluun tai Etelä-Koreaan, sen kulttuuriin, tapoihin tai vaikka Soulin nähtävyyksiin, niin kysymykset voi lähettää osoitteeseen palonen.tuomas@gmail.com. Vastaan mielelläni omien kokemusteni pohjalta.

1 kommentti:

  1. Hei, täytyy sanoa että blogisi oli upeaa luettavaa. Mielenkiintoista tekstiä =) Kiitos.

    VastaaPoista