perjantai 9. tammikuuta 2009

Shoppailua Seoulissa

Seoul tarjoaa paljon hyviä liikkeitä. Ensin täytyy vain löytää ne. Kerron tässä nopeasti parista omasta suosikistani.

Omistan kohtuullisen paljon laukkuja ja kenkiä. Köyhinä kuukausia voi mennä vaatekaappiin shoppailemaan ja löytää jonkun kenkäparin, jonka on jo unohtanut. Hauskaa ja erittäin halpaa. Kenkiä olen löytänyt Hoegin alueelta balleriina liikkeestä. Liike sijaitsee aseman ja Burger Kingin välissä. Kadulla on paljon pieniä liikkeitä, eikä hinnat todellakaan päätä huimaa. Ballerina liikkeessä on kengillä yksi muoto,mutta monta eri kuosia. Ostin kirkkaan limet kengät sieltä. Valitettavasti täytyy mainita, että jos kengän koko on suurempi kuin 38, on kenkien löytäminen vähän vaikeampaa. Oma kokoni on 37 eli korealaisittain 245 tai 45 lyhyemmin.

Oma suosikkini on Forever21. Olen saanut jo kirouksen siitä. En pysty käymään siellä "vain katsomassa". Korealainen vaatemakuni ei kohtaa omaani paljoakaan, mutta tästä liikkeestä löytyy vaatteet länsimaalaiseen makuun. Paras juttu on hinta. Vastoin odotuksia vaatteet kestävät myös pesukoneen. Edelliskerralla koitin testata itseäni, mutta löysin vaatekaapistani puuttuvan joka naisen perusvaatteen, pikkumustan, 6 euroon. Joten mitä siihen voi sanoa? Tänään kävin katsomassa jos olisin löytänyt veljelle tuliaisiksi paitaa. Ei löytynyt paitaa, ja vaikka yritin sulkea aivoni ja mennä nopeasti ulos, alennusmyynti reki iski muhun ja löysin halvan harmaa punaisen liivin.

Yksi suosikeista on myös Myeong-dongin laukkukauppaa. 6 exitiltä alkavalta pääkadulta yksi kortteli oikealle. Laukkukaupassa on usein alennusmyynti ja monet laukut maksavat 10'000-15'000 wonia, eli 6-9 euroa. Grrrrr...

Kenkäkaupoista ABC Mart on yksi hyvistä. Myeong- dongilla harhaillessa siihen ei voi törmäämättä. Ostin sieltä eilen kirkkaan punaiset foxyt kengät. Kokojakin löytyy. Jos Converseista tykkää. Myeong- dongilta löytyy sekin liike. Perus Converset maksavat 39'000 wonia eli 21 euroa. Koko valikoima on hyvä ja Tuomakselle löytyi sieltä vaivatta kengät siroille 43:llekin. Kolmas hyvä on Euljiro (1) ilga aseman underground shoppingcenterissä. Saapikkaat 10'000 eli noin 6 euroa. Suurin koko suomalaisittain 38.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti