sunnuntai 16. marraskuuta 2008

International Day


Torstaina (6.11) Ajoun yliopistolla järjestettiin International Day. Ohjelmaan kuului tanssiesityksiä, kuten kuvassa yllä. Pääpointtina oli kuitenkin se, että eri maiden vaihto-oppilaat esittelivät ständeillä omaa maataan, kulttuuriaan ja ruokiaan. Kuten jo aiemmassa blogipostauksessa mainitsin, tarkoituksenamme oli tarjota lihapullia, lohkoperunoita ja salmiakkia.
Meille oli dedikoitu noin neljä korealaista avustajaa valmistamaan ruokaa. Itse olin suurimman osan ajasta ständillä touhuamassa kaikkea, joten en kovinkaan monta kuvaa ehtinyt ottamaan. Alla kuvassa valmistuu lihapullia ja lohkoperunoita. Lisäksi tarjosimme ruokajuomaksi olutta. Salmiakkia jaoimme näytteinä.

Kuten arvata saattoi, salmiakki ei oikein nautintoaineesta käynyt suurimmalle osalle. Joitain poikkeuksia löytyi kuitenkin.

Ohjelmassa oli lopuksi leikkimielinen kilpailu, jossa maat oli jaettu kahteen eri ryhmään. Kilpailulajeina oli köydenveto ja kevyen vaihto-oppilaan kuljetus toisten vaihto-oppilaiden selkien päällä. Kuva jälkimmäisestä selventäisi asiaa huomattavasti, mutta valitettavasti minulla ei yhtään kuvaa siitä ole.

Lihapullat ja perunat onnistuivat kohtalaisen hyvin ja muutama pelattu mölkkyerä kyllä herätti kiinnostusta paikallisissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti