tiistai 18. marraskuuta 2008

Luokan edessä ohjelmointia

Luulin että olisin jo ollut edes jotenkin perillä koreassa käytössä olevista opettamismetodeista, mutta tänään tuli vastaan jotain aivan uutta. C-ohjelmoinnin luennoilla kurssinvetäjä laittoi järjestyksessä listasta oppilaita koodaamaan luokan eteen jonkun pienen, omavalintaisen ohjelmanpätkän videotykin kautta valkokankaalle.
Ehkä tässä nyt oli tarkoituksena, että kussinvetäjä seuraa, että kaikki edes jotain koodia saavat aikaiseksi, mutta vähän omituiselta tämä metodi vaikutti.

Vähitellen alkaa periodin loppu häämöttää ja paineet kaikkien tiimitöiden valmiiksi saattamiseksi alkavat vähitellen kasvaa. Yllättävän nopeasti tämä aika on joka tapauksessa mennyt.

Asuntolan ilmoitustauluille on ilmestynyt lappusia, jotka kehottavat ilmottautumaan läsnäolevaksi asuntolaan joululoman ajaksi. Joululoma alkaa täällä joulukuun 19. päivän jälkeen ja jatkuu jonnekin helmikuun puoleenväliin. Lauran kanssa ei ole vielä tarkkoja suunnitelmia sen suhteen, että missä olemme lukukauden lopun ja lähdön välisen kuukauden ajan, mutta eiköhän sekin ajan myötä selviä.

Loppukevennyksenä kuva ikkunanpesijästä roikkumassa köysistä asuntolan seinällä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti