lauantai 30. elokuuta 2008

Aamupalan metsästys

Vielä en ole niin korealaistunut että voisin syödä gimchiä aamupalaksi riisin kanssa, joten lähdin Stefanin kanssa metsästämään hieman eurooppalaisempaa aamiaista. Edellisen postauksen erikoisen rakennuksen alakerrassa oli tämä Paris Baguette -putiikki. Sieltä sai - kohtalaisen hintavia - täytettyjä patonkeja. Hintaa patongille tuli 4800 wonia, eli 3 euroa. Patonki ei maistunut kovinkaan erikoiselta. Vasemmalla on esimerkki paikallisten rakennusten värikkyydestä.

Taisin jo aiemmin mainita paikallisen kioskiketju GS:n logosta. Oikealla kuvamateriaalia kyseisestä tunnuksesta.


Eilen kuvakierrosta tehdessä törmäsin lintuun joka piti kohtalaisen rumaa ja kirkuvaa ääntä, en tiedä mikä se oli, enkä siitä oikein kuvaakaan saanut. Tänään kuitenkin, tullessamme patonkiostoksilta, tuli vastaan harakka. Täällä ei tosiaan hirveästi lintuja näy yleensä.

Paikalliset pelasivat kampuksen hiekkakentällä jotain lento- ja jalkapallon yhdistelmää. Nimeä en lajille tiedä kylläkään. Ihme että tälläisessä kelissä pystyvät mitään urheilua edes harrastamaan. Hyvä että itse pystyn paikallani olemaan hikoilematta tällaisella ilmalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti