perjantai 29. elokuuta 2008

Orientaatiopäivä

Tänään oli orientaatiopäivä. Ohjelmaan sisältyi Powerpoint-sulkeisia, videoesittely ja esittelypuheita. Mukaan mahtui myös kierros kampusalueella ja lisää asioiden esittelyä. Lounas tarjoiltiin ulkona seisovasta pöydästä ja täytyy sanoa että suurin osa ruoista jäi tunnistamatta. Yleisvaikutelma ruoasta oli jokseenkin limainen ja osittain kalaisa. Mikään ei tullut ylös sentään. Mitään tulista ei omalle lautaselle sattunut toisaalta.

Eiliseltä vielä sen verran, että kun olin Stefanin kanssa kävelyllä kaupungissa niin ohitsemme käveli jokin päiväkotiryhmä. Lapset vilkuttivat ja huutelivat meille "Hello!" ja "What's your name?"

Tämä päivä on jotenkin tuntunut kuumemmalta kuin eilinen. Se voi tosin johtua siitäkin, että luentosalin ilmastointi ei ollut päällä tai sitten se pyöri minimiteholla. Ulkona auringonpaisteessa tosin ei kauaa pysty olemaan.

Orientaatiopäivän päätteeksi meille jaettiin listat niistä kursseista, joille olimme heidän tietojensa mukaan ilmoittautunut. Lisäksi saimme lopulliset kurssilistat, joilta heti löysin sopivamman kuuloisia kursseja itselleni. Loppujen lopuksi koko kurssien valinta meni aika monen osalta aikamoiseksi säädöksi.

Lista pienistä päivän huomioista:
  • Kampusalue on todella virheä. Vehreitä puita ja pensaita kasvaa joka paikassa.
  • Kampuksella oleva sairaala on kohtalaisen massiivinen, ja siellä on jopa Starbucksin kahvila.
  • Student Union Buildingissa on ihan postikonttori ja pankki, sekä myös ulkomaisille korteille tarkoitettu pankkiautomaatti.
  • Monipuolisia marketteja on, mutta ei joka nurkassa. Homeplus ja Homeever ovat ilmeisesti paikallisia supermarketteja.
  • Jostain syystä joidenkin rakennusten katoilla on kirkontorneja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti