tiistai 9. syyskuuta 2008

조지아 오리지널

Tso-tsi-a o-ri-tsi-nal, eli Georgia Original kuuluu otsikko. Korealaiset eivät juo kahvia eurooppalaiseen tyylliin. Kampusalueella on automaatteja, joista saa arviolta noin 0,5 desiä erittäin sokeroitua kahvia. Minnekään kahvilaan en ole yrittänyt mennä, sillä kaikki länsimaalaistyyppiset ravintolat ovat yleensä paikalliseen tasoon nähdeen kalliita. Toisaalta jopa sairaalassakin on Starbucks, kuten jo jossain aiemmin mainitsin.
Yliopistolla olen huomannut, että monet opiskelijat juovat Georgia Originalia, joka on jonkinlaista jääkahvia, tai oikeastaan kahvipapujen makuista kylmää juomaa. Noudattaakseni maassa maan tavalla -periaatetta, testasin Georgia Originalia, ja eihän se nyt suomalaista kahvia korvaa, mutta kun kunnollista kahvia ei mistään saa niin jokin korvike täytyy jostain keksiä.
Automaatista ostettuna kuvassa näkyvä tölkki maksaa 500 wonia, eli noin 30 senttiä. 0,5 desin sokerikahvikuppi automaatista maksaa 200 wonia, eli reilut 10 senttiä.

Olen nyt yrittänyt mahdollismman paljon lukea kaikkia julisteita ja plakaatteja, jotta oppisin kirjaimia. Aamulla luentojen välissä koin pieniä ahaa-elämyksiä kun istuskelin köynnöskatoksen alla ja tavailin tölkin kylkeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti