maanantai 8. syyskuuta 2008

Sieniä ja desinfiointia

Ylläoleva kuva jäi eilisestä postauksesta pois, joten laitetaanpa se nyt. Gimchii!

Menin tänään kämppikseni ja yhden suomalaisen kanssa syömään läheiseen pikkuravintolaan, jossa jo kerran aiemmin olin käynyt syömässä hyviä Kaliforniarullia. Tänään kokeilin jotain muuta ja otin Miso Ramenin, nuudelikeitto kasviksilla - ainakin tässä ravintolassa.
Tai oli siellä joukossa jokin punainen suikale joka maistui kalalle. Keitossa oli myös sieniklusteri - tai miksi sitä nyt kutsuisi. Puska valkoisia, korkeita ja kapeita sieniä. Iloisesti senkin popsin menemään, terveiset VMP:lle.
Keitto oli kokonaisuudessaan täyttävä ja ihan kelpo illallinen. Hinta oli 3500 wonia (2,30 euroa).

Tänään tuli taas käytyä OIA:n toimistossa. Eivät olleet vieläkään onnistuneet rekisteröimään minua kursseilleni, mutta nyt vihdoin ja viimein sain käteeni dokumentin, jossa oli oikeat kurssit ja oikeaan aikaan rekisteröitynä. Hoidin myös vaaditun tuberkuloositestin pois alta.
Tuberkuloosista tuli nyt mieleen, että kuten Laurankin asuntolassa, täälläkin järjestetään tupatarkastus, jolloin katsotaan että kämppä on siistissä kunnossa ja että kämpässä ei ole mitään kiellettyä, kuten telkkareita, keittimiä tai muita potentiaalisia kohteita, jotka voisivat syttyä palamaan. Holhouksen makua on tuollaisessa siisteystarkastuksessa kyllä.
Keskiviikkona järjestetään jonkin sortin desinfiointi, ilmeisesti ilmastoinnin kautta lasketaan jotain desinfioivaa ainetta huoneisiin, ja huoneissa olo desinfioinnin aikana aiheuttaa tiedotteen mukaan pahoinvointia ja oksentelua. Kiva.

Laitetaan lopuksi tämä ötökkä, joka tuli katsomaan minua kun olin harjoittelemassa korealaisia aakkosia yllä näkyvän katoksen alla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti