maanantai 1. syyskuuta 2008

Sadepäivä

Tänään tosiaan on satanut koko päivän tähän asti, ja varmaan sataa vielä illallakin. Aamulla tosiaan oli korean kielikurssin aikataulu oli vaihtunut, joten ei ollut mitään tekemistä siellä.
Päivän toinen takapakki tuli, kun kurssi, jolle olin menossa olikin yllättäen vain koreaksi - vaikka listoilla lukee, että kurssi on englanniksi. Kurssin aloitusluennolle tuli kourallinen korealaisia ja olin ainoa vaihto-oppilas siellä, tosin. Ajattelin lähettää toisten kurssien vetäjille viestiä ja kysyä että ovatko heidän kurssinsa oikeasti englanniksi, mutta ongelma on siinä, että heidän yhteystietoja ei löydy mistään.
Huomenna aamulla alkaa yhdeksältä kurssi, jonka uskoisin jo olevan englanniksi. Ainakin kurssin vetäjä, Devinder Thapa, kuulostaa joka tapauksessa ei-Korealaiselta. Saa nähdä miten käy.

Joka tapauksessa Ajou University saa nyt minulta miinuspisteitä tämän johdosta.

Edit: Tämä puolalainen kämppis tuli myös aika vihaisena takaisin kun lähti tunnille. Hänenkin tunti oli siirretty täksi aamuksi, ilman mitään ilmoitusta. Jotenkin tuntuu että asioista ilmoittelu ei toimi täällä nyt lainkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti